Hande Erçel fshin në rrjetet sociale gjurmët e lidhjes me Kerem Bürsin

vovalbania February 21, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Hande Erçel fshin në rrjetet sociale gjurmët e lidhjes me Kerem Bürsin

Teksa rrjeti po zien prej një muaji përsa i përket një ndarje të mundshme mes çiftit të njohur turk, Hande Erçel dhe Kerem Bürsin, aktorja ka konfirmuar në njëfarë mënyre se marrëdhënia e tyre ka përfunduar duke fshirë fotot e tyre romantike në Instagram.

Ndonëse nuk ka asnjë deklaratë zyrtare, veprimi i aktores në profilin e saj në Instagram bën të qartë se historia e saj e dashurisë i përket së shkuarës. Megjithatë, aktorja nuk i ka fshirë të gjitha gjurmët e Kerem Bürsin (të cilin e ndjek ende në Instagram), por ka eliminuar vetëm ato që kanë të bëjnë me historinë e saj të dashurisë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42274 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE