Këto janë përgjigjet e 5 pyetjeve që keni kërkuar me ngulm nga Beniada: Nga mbiemri te lidhja me banorët e Big Brother Vip

vovalbania February 21, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këto janë përgjigjet e 5 pyetjeve që keni kërkuar me ngulm nga Beniada: Nga mbiemri te lidhja me banorët e Big Brother Vip

Beniada Nishani, një nga personazhet më të dashur për publikun në edicionin e parë të Big Brother Vip ka zgjedhur të përgjigjet për publikun.

Ajo ka përzgjrdhur 5 nga pyetjet që i kanë mbërritur më shumë në inbox.

Beniada ka treguar pse shpesh herë përdor mbiemrin Jakiç dhe planin për të nisur jetesën në Shqipëri!

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32291 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE