S’ju a kishte marrë mendja, por aplikacioni i motit ndikon kaq shumë në gjendjen tuaj shpirtërore

vovalbania February 22, 2022 1209 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
S’ju a kishte marrë mendja, por aplikacioni i motit ndikon kaq shumë në gjendjen tuaj shpirtërore

Për shumë njerëz, ky muaj i vitit shoqërohet me një ndryshim të ndjeshëm negativ të humorit. Mirëpo, ka edhe diçka tjetër që ndikon në humorin tuaj: Moti dhe aplikacioni ku ju e kontrolloni vazhdimisht kohën se si do të jetë.

Pse moti ndikon kaq shumë në gjendjen tonë shpirtërore?

Aplikacioni ndikon, sepse ka raste që e ekzagjeron qëllimisht probabilitetin e reshjeve kur është i ulët.

Kjo për shkak të stimujve të njëanshëm: Nëse jepet probabiliteti i ulët i saktë i reshjeve, shikuesit mund ta interpretojnë parashikimin sikur të mos ketë ndonjë mundësi të shiut dhe pastaj të mërziten nëse bën shi.

Pra, aplikacionet që keni të instaluara në celularë nuk janë shumë të sakta dhe me shumë gjasë ndikojnë edhe jo mirë në gjendjen tuaj shpirtërore.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19335 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE