5 modele flokësh të thjeshta për t’i bërë gjatë pushimeve

vovalbania August 05, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
5 modele flokësh të thjeshta për t’i bërë gjatë pushimeve

Pushimet janë për argëtim dhe modele flokësh të lehta. Për të pasur ditë të mira flokësh edhe në pushime me kripë, lagështi dhe vapë, nuk keni nevojë për shumë përpjekje. Ka disa modele flokësh, disa më të lehta, disa pak më të tështira, që do t’ju bëjnë fytyrëbardhë dhe do të dukeni gjithmonë me stil.

Ju mund t’i bëni ato vetë. Pavarësisht nëse zgjidhni t’i rregulloni flokët në plazh, ose më pas në barin e ushqimit dhe plazhit, ka shumë mundësi.

SHIKONI 5 MODELE FLOKËSH TË THJESHTA PËR T’I BËRË GJATË PUSHIMEVE:

Bisht kali me flluska

Bishti flluska janë bërë modeli i flokëve të verës këtë vit. Janë shumë të lehta dhe gjithçka që ju nevojitet janë llastika. Mund të bëni disa më të vogla, ose dy, apo edhe një gërshetë.

Kapëse kthetrash

“Clappers” kanë mbetur në jetën tonë të përditshme, sepse ato janë të lehta dhe të përshtatshme. Përveç kësaj, ato mund t’i shtojnë ngjyra dhe humor të tjera një topuz ose bishtalec.

Valët sirenë

Valët sirenë nuk kanë nevojë për shumë prezantim. “Flokët sirenë” është modeli i flokëve që është dashuruar nga shumë personazhe të famshëm dhe influencues në mbarë botën. Mund t’i bëni ose me mjetin e duhur, ose duke gërshetuar flokët.

Pamje e lagur

Folëm sërish për look-un e lagur, pasi shumë të famshëm e duan atë. Është shumë e lehtë dhe elegant dhe ndihmon që të mos shfaqet friza.

Topuz i çrregullt

Një topuz “miks” është një model flokësh i lehtë dhe i shpejtë për të gjitha rastet e verës.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32366 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE