Ju sjellin fat dhe para, këto gjëra duhet t’i keni patjetër në shtëpi

vovalbania August 06, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ju sjellin fat dhe para, këto gjëra duhet t’i keni patjetër në shtëpi

Sipas filozofisë së Feng Shui, dhoma e ndenjes është vendi më i rëndësishëm në shtëpi, pasi aty kaloni më shumë kohë. Gjithashtu, për të tërhequr mirëqenien, fatin dhe paratë, duhet ta rregulloni atë sipas rregullave të përcaktuara saktësisht të Feng Shui.

Në radhë të parë, dhoma e ndenjes duhet të jetë e ndriçuar mirë, të duket e rehatshme dhe të japë përshtypjen e ngrohtësisë dhe mirëseardhjes. Për sa i përket divanëve, gjëja duhet të jenë në një pozicion të tillë që të shihni se kush po hyn në dhomë.

Do të ishte mirë nëse nuk do të kishte pengesa nga hyrja në qendër të dhomës, sepse ashtu si mysafiri do të ecë nga dera në dhomën e ndenjes, energjia e mirëqenies do të mund të qarkullojë lehtësisht në këtë dhomë më të rëndësishme të shtëpisë.

Prandaj është ideale të vendosni divane dhe kolltuqe të mbështetur në mur, duke e lënë qendrën bosh. Të gjithëve u pëlqen të mbajnë rafte të lehta në dhomën e ndenjes, por nëse doni të ruani libra atje, është mirë të zgjidhni dollapët me dyer xhami.

Çdo gjë që duket e parregullt do të ketë gjithashtu një efekt të keq në rrjedhat e energjisë dhe pikërisht kështu mund të duken raftet e mbipopulluara me libra. Prandaj, vendosni bimë të gjelbra shtëpie në raftet e hapura.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58061 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE