Klasifikimi për këtë javë në ‘Billboard Hot 100’ kryesohet nga këto 5 këngë!

vovalbania August 08, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Klasifikimi për këtë javë në ‘Billboard Hot 100’ kryesohet nga këto 5 këngë!

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara për këngët, e publikuar çdo javë nga revista Billboard. Renditja e grafikëve bazohet në shitjet, luajtjen në radio dhe transmetimin në internet në Shtetet e Bashkuara.

Pjesë e kësaj liste janë bërë gjithnjë këngët që ju aq shumë dëgjoni dhe pëlqeni, teksa Billboard Hot 100 karakterizohet nga muzika e mirë. Më poshtë, zbuloni pesë këngët që kryesojnë Billboard Hot 100 nga numri 5 deri te kënga e parë e cila mban kurorën për këtë javë.

5. “Wait For U” – Future Featuring Drake & Tems

4. “First Class” – Jack Harlow

3. “Running Up That Hill (A Deal With God)” – Kate Bush

2. “As It Was” – Harry Styles

1.“About Damn Time” – Lizzo

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58618 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE