Të themelosh një linjë bukurie si ylli i “Stranger Things”, Millie Bobby Brown por pa ditur asgjë rreth saj!

vovalbania August 11, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Të themelosh një linjë bukurie si ylli i “Stranger Things”, Millie Bobby Brown por pa ditur asgjë rreth saj!

Ndryshe nga konkurrentët e famshëm në të njëjtën fushë, Millie Bobby Brown thotë se arsyeja pse filloi linjën e bukurisë është sepse ajo nuk është eksperte. “Nuk di asgjë për bukurinë dhe kujdesin ndaj lëkurës. Kjo është arsyeja pse e krijova këtë”,-tha aktorja për “Allure” për markën e saj ‘Florence by Mills’.

Unë do t’ju marr me vete në këtë udhëtim, që të mund të mësojmë më shumë rreth serumeve, ekstrakteve të frutave dhe perimeve, enzimave, që janë kaq të rëndësishme për lëkurën tuaj, por ne nuk e dimë.

Ylli 18-vjeçar i “Stranger Things”, e cila kryeson numrin e shtatorit të revistës, tha se qëllimi i saj ishte të bëhej e ditur për temat së bashku me ata që blejnë produktet e saj, të cilat duket se synojnë një demografi më të re.

Gjithçka është kundër plakjes, çdo gjë është kundër fryrjes. Ne nuk e dimë se çfarë do të thotë kjo. Më duhet të di më shumë. Dhe e di që brezi ynë duhet të dijë më shumë.

Por ajo që Mills i mungon në njohuri, ajo e kompenson me ambicie. Ajo ishte rreth 14 vjeçe kur doli me konceptin e krijimit të një perandorie bukurie posaçërisht nga dhe për gjeneratën e re.

Isha në një udhëtim të gjatë me avion dhe u mora me grim. Kuptova se gjeja kaq shumë rehati duke bërë grim. Nuk më pëlqeu ideja për të mbuluar atë që isha, por për të krijuar versione të ndryshme të vetes.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41935 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE