Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!

vovalbania August 13, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!

Në emisionin “Live From Tirana” ka filluar një rubrikë e re që ka në fokus të gjitha atraksionet turistike dhe kulturore në botë dhe në Shqipëri gjithashtu. Do të merren komentet dhe vlerësimet e ndryshme të turistëve në lidhje me vendet dhe monumentet historike.

Albana Ruçi
Elios Shuli
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32921 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE