Stresi vjen më fuqishëm se kurrë në “Alpha Show” dhe ka dy fjalë për ex-in…

vovalbania August 15, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Stresi vjen më fuqishëm se kurrë në “Alpha Show” dhe ka dy fjalë për ex-in…

Koncerti më i madh, që është organizuar ndonjëherë në Shqipëri, për muzikën HIP – HOP & RAP (Rhythm & Poetry). Artistët më të mirë të trojeve shqiptare e të Europës do të bëhen bashkë për “Alpha Show”. Ky koncert, me përmasa e standarte ndërkombëtare, është ideuar dhe iniciuar nga Noizy (Rigels Rajku), artisti i shndërruar tashmë në fenomenin e muzikës Hip- Hop në Shqipëri, kantautori që ka shënuar rekorde suksesi kombëtare e ndërkombëtare.

Stresi
Elios Shuli
Albana Ruçi

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58618 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE