Mëngjes, drekë apo darkë?! Koha e duhur për të udhëtuar me avion sipas eksertëve!

vovalbania August 30, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Mëngjes, drekë apo darkë?! Koha e duhur për të udhëtuar me avion sipas eksertëve!

Udhëtimi për pushimet verore mund të jetë i pakëndshëm në momentet më të mira, por vapa mund t’i bëjë gjërat edhe më keq. Me temperaturat e kësaj vere që arrijnë në maksimum dhe temperaturat më të larta që priten edhe në të ardhmen, njerëzit po kërkojnë mënyra për të shmangur efektet e të nxehtit. Ekspertët e udhëtimeve në BluePillow kanë zbuluar se koha e ditës që një person udhëton mund të bëjë një ndryshim të madh në mënyrën se si ai fluturon, thjesht sepse mund të na ndihmojë të shmangim temperaturat më të ngrohta.

Këshilla e tyre është që të zgjidhni fluturimet herët në mëngjes ose më vonë në mbrëmje për t’u siguruar që moti i nxehtë nuk po shton një shqetësim shtesë në udhëtimet tona. Fluturimi herët mund të ndihmojë gjithashtu në shmangien e vonesave apo anulimeve, të cilat kanë qenë gjithashtu një problem për pushuesit këtë verë. Ata thanë:

Ndonjëherë oraret e fluturimit nuk mund të zgjidhen në mënyrë specifike, veçanërisht nëse ditët që rezervoni janë fikse. Megjithatë, nëse keni njëfarë fleksibiliteti, atëherë zgjidhni fluturimet që janë ose më herët ose më vonë gjatë ditës. Këto kohë do të jenë më të freskëta dhe më komode për ju kur udhëtoni dhe veçanërisht në fluturimet gjatë mëngjesit të hershëm, sa më herët të niset fluturimi, aq më pak gjasa do të ketë ndonjë vonesë më tej në linjë.

Ndërkaq, pas verës, shtatori është muaji që të kujton se pushimet kanë mbaruar. Por, nuk është kështu për të gjithë. Për ata që rikthehen në shkollë, natyrisht, është një muaj jo aq i mirëpritur, por për të gjithë të punësuarit, shtatori është një muaj i mirë edhe për të pushuar. Por pse duhet të zgjedhësh shtatorin? Shpesh, edhe nga studimet e kryera apo anketimet për të gjithë pushuesit e këtij muaji, thuhet se, mbi të gjitha, është një muaj i qetë dhe natyrisht, më i lirë. Akoma nuk jeni të bindur? Ja ku i keni disa arsye pse shtatori është muaji më i mirë për të pushuar.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 57798 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE