Këto 5 këngë ‘mbajnë fronin’ në klasifikimin e kësaj jave në Spotify!

vovalbania September 02, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këto 5 këngë ‘mbajnë fronin’ në klasifikimin e kësaj jave në Spotify!

Këtë të premte do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. Ne do t’ju njohim me 5 këngët të cilat qëndrojnë në krye të Spotify për këtë javë.

Renditja e kësaj jave nuk ka pësuar shumë ndryshime, por për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme nga vendi i pestë deri te ajo këngë që mban kurorën për këtë javë në Spotify.

5.“Tití Me Preguntó” – Bad Bunny

4.BLACKPINK – ‘Pink Venom’

3.“Me Porto Bonito” – Bad Bunny, Chencho Corleone

2.“As It Was” – Harry Styles

1.”Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52″ – Bizarrap, Quevedo

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58382 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE