Thonjtë e shkurtër, ky është trendi i manikyrit që i bën ata të duken më të gjatë

vovalbania September 03, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Thonjtë e shkurtër, ky është trendi i manikyrit që i bën ata të duken më të gjatë

Nëse keni thonj të shkurtër apo i preferoni të shkurtër në përgjithësi, ekziston një trend që do t’i bëjë të duken të gjatë. Tendencat e thonjve nuk kanë të bëjnë vetëm me ngjyrën dhe formën. Truku për të pasur efektin e thonjve të gjatë nuk është i ri, por shfaqet gjithnjë e më shpesh në rrjetet tona sociale. Ky është manikyri italian.

ÇFARË ËSHTË MANIKYRI ITALIAN?

Pas manikyrit rus, ne shohim që manikyri italian bëhet më viral. Kjo është një teknikë ku ‘nail’, ku artisti fillon të përhapë llakun në të gjithë sipërfaqen e thoit, shumë afër kutikulave. Megjithatë, nuk mbulon të gjithë gozhdën, por lë një boshllëk të vogël në anët nga të dyja anët.

Kështu krijohet iluzioni se thonjtë janë më të gjatë dhe më elegant. Mund ta bëni në të gjitha format dhe ngjyrat. Është e lehtë për ta bërë edhe në shtëpi nëse i rregulloni thonjtë tuaj. Trendi është bërë viral në TikTok dhe dalëngadalë po fillon të shfaqet edhe në Instagram.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58381 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE