Thuaje me Pepsi – Rudi Hizmo

vovalbania September 24, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Thuaje me Pepsi – Rudi Hizmo

Top Albania Radio hap arkivat! Për të gjithë dashamirësit ndër vite dhe dëgjuesit besnikë të Top Albania Radio, sjellim për ju disa pjesëza të emisioneve më të dëgjuara të kaluara. “Rikoshet” dhe “Thuaje me Pepsi” vijnë sërish për t’ju sjellë disa doza humori dhe nostalgjie.

Intervistat më të dëgjuara, personazhet më në zë, batuta dhe histori plot humor dhe jo vetëm, vijnë në “Top Radio Arkiv”. Pë të gjithë simpatizantët e “Rikoshet” dhe “Thuaje me Pepsi”, ky emision do të jetë ‘vitamina’ e duhur e ditëve të ftohta që na presin. Mos kini dyshime që do të ndiheni mjaftueshëm pozitivë pasi të keni dëgjuar emisionet tuaja të preferuara ndër vite që nuk premtojnë asgjë tjetër përveç risisë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32608 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE