Përgatiteni veten për super gara sepse Porsche 911 GT3 është gati më shumë se kurrë!

vovalbania October 12, 2022 99 nuk lexohet 0 koment 2 Mund të lexoni në minuta.
Përgatiteni veten për super gara sepse Porsche 911 GT3 është gati më shumë se kurrë!

Tani Global Motorsports Group është i disponueshëm për ata që duan një Porsche 911 GT3 pak më të mirë për aventurat e tyre në pistë. Kur u prezantua Porsche 911 GT3, dukej pothuajse e pamundur të bëhej një version më i mirë i së njëjtës makinë, por fenomeni GT3 RS u shfaq me zgjidhjet e tij të jashtëzakonshme aerodinamike, strategjinë e reduktimit të peshës dhe risitë e pezullimit. Shumë vetave iu duk pak frikësuese dhe menduan se vetëm shoferët më të mirë profesionistë mund të nxirrnin më të mirën prej saj. Për ata që e shohin GT3 paksa “të qetë” dhe GT3 RS ekstreme, Global Motorsports Group ka një zgjidhje. Tuner GMG ka modifikuar makinat Porsche për një kohë të gjatë, por nuk është një kompani që thjesht shton pjesë dhe shpreson për më të mirën. Në vend të kësaj, çdo krijim i këtij akorduesi është përshtatur ekskluzivisht për nevojat e individit, që do të thotë se sintonizuesi akordon makinën për shoferin që dëshiron të konkurrojë seriozisht në pistë.

Një shembull i një makine të tillë është GMG 992 GT3, secila do të akordohet individualisht, por secila do të ketë gjithashtu një pezullim të ri, supet, sistemin e shkarkimit, kafazin e rrotullimit dhe frenat më të fuqishme. Në bazën e shtyllave A ka edhe difuzorë të veçantë që parandalojnë fryrjen e erës në brendësi kur vozitni me xhamat e ulur. Makina ka suspension të rregullueshëm Bilstein, i cili akordohet gjithashtu nga GMG për të siguruar trajtim më të mirë. Krahët e pasmë janë bërë nga alumini i shkallës 6061 të hapësirës ajrore. Ato anodizohen para instalimit dhe kanë selen sferik për rritjen e ngurtësisë së automjetit. Ngurtësia rritet më tej nga stabilizuesi, i cili është ngjitur brenda makinës dhe bazohet në dizajnin nga kampionati WEC. Ndërsa shumica do të ishin të kënaqur me sistemin standard të frenimit, GMG zgjodhi një sistem të ri nga AP Racing, i cili përfshin disqe me diametër 394 ose 403 mm. Të dy opsionet janë shumë të mëdha për rrotat origjinale të Pirellit të GT3. Ofrohen dy sisteme shkarkimi, të cilat falë skanimit 3D mund të ndryshohen drejtpërdrejt dhe nuk kërkojnë asnjë modifikim, si dhe janë më të lehta se ato standardet dhe mundësojnë performancë më të mirë.

GMG 992 GT3 exhaust updates!

We've got some updates coming soon to the GMG 992 GT3 platform! Stay tuned!!#gmgracing #porsche #992gt3 #992 #porsche992gt3 #porschegt3 #gmgexhaust #streettotrack

Posted by GMG Racing on Thursday, July 28, 2022

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18424 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE