Balerini Ledian Agallijaj dhe ftesa e pazakontë nga burgu i grave…

vovalbania October 13, 2022 51 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Balerini Ledian Agallijaj dhe ftesa e pazakontë nga burgu i grave…

Këtë episod të ‘Ndryshe’ ‘preja’ e Adit, Salsanos dhe Anxhelës është balerini i njohur, Ledian Agallijaj. A do të bjerë ai në kurthin e tyre?

Ledian Agallijaj
Salsano Rapi
Adi Pojana
Anxhela Baxhija
Dj Vini

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18419 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE