Ëndrra më e madhe e Armand Dukës? Shqipëria në Kampionatin Botëror!

vovalbania October 13, 2022 31 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ëndrra më e madhe e Armand Dukës? Shqipëria në Kampionatin Botëror!

I ftuar këtë episod të ‘Ndryshe’ ishte Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka. Padyshim që si një figurë me dalje shumë të pakta publike rreth tij ka mjaft kuriozitete. Presidenti i është përgjigjur të gjitha pyetjeve ‘me nivel’ dhe ‘pa nivel’ të Salsanos dhe Adit.

Armand Duka
Salsano Rrapi
Adi Pojana
Dj Vini

 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18422 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE