Pas përfundimit të rrugëtimit në “DWTS” Irini Qirjako dhe Eltion Merja zbulojnë shumëçka në TAR!

vovalbania November 03, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Pas përfundimit të rrugëtimit në “DWTS” Irini Qirjako dhe Eltion Merja zbulojnë shumëçka në TAR!

Të ftuar në emisionin “Pardon My French” në Top Albania Radio kanë qenë çifti i cili javën e kaluar përfundoi rrugëtimin në spektaklin “Dancing With The Stars”, Irini Qirjako dhe Eltion Merja. Ata nuk kanë folur vetëm për eksperiencën e tyre në show-n e kërcimit por edhe për të gjithë karrierën e tyre artistike në ambientin e tyre të përbashkët Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Irini Qirjako
Eltion Merja
Elios Shuli
Jonida Aliçkolli
Dj Ankloe

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32291 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE