Argjentinasit janë gati të paguajnë shifra të mëdha vetëm për të parë ndeshjen e fundit të Messi-t!

vovalbania December 17, 2022 37 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Argjentinasit janë gati të paguajnë shifra të mëdha vetëm për të parë ndeshjen e fundit të Messi-t!

Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Glent Nallbani, Edi Manushi, Redi Jupi, Lorenc Jemini dhe Gëzim Sinemati mendojnë për të gjithë ju dashamirës të futbollit duke sjellë “Pasó”, emisionin që do t’ju ndjekë çdo të premte në frekuencën e radios tuaj të preferuar, vetëm në Top Albania Radio. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre.

Glenti Nallbani
Edi Manushi
Gëzim Sinemati
Dj Ankloe
Redi Jupi

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19362 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE