Argjira dhe Graciano na sjellin urimin më të ngrohtë për dëgjuesit e TAR!

vovalbania December 31, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Argjira dhe Graciano na sjellin urimin më të ngrohtë për dëgjuesit e TAR!

“Maratona e 100 Këngëve më të mira të Vitit” sjell një atmosferë të ngrohtë festive me urimet më të veçanta të artistëve tuaj të preferuar dhe figurave më të njohura publike, të cilat janë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë. Një urim special vjen edhe nga çifti më i përfolur i momentit, Argjira & Graciano.

Argjira Spanca
Graciano Tagani

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26368 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE