Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”

vovalbania February 01, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”

Padyshim që në ‘Ndryshe’ nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano.

Adi Pojana
Salsano Rapi
Dj Vini

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55505 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE