“Nuk e fsheh dot, do mërzitesha nëse…”, çfarë tregon Juli pak para Prime-t të sotëm?!

vovalbania May 14, 2024 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Nuk e fsheh dot, do mërzitesha nëse…”, çfarë tregon Juli pak para Prime-t të sotëm?!

Juli dhe Meritoni prej të shtunës janë në një televotim, ku publiku do të vendosë se cili do të jetë finalisti i dytë i këtij edicioni. I pyetur nga Graciano se do t’i vinte keq apo jo nëse nuk zgjidhet sonte, Juli tha se ka ardhur ta fitojë këtë lojë, jo vetëm të arrijë në finale.

Juli: Unë po votohem. Nëse dal në finale sot, nuk dal të shtunën. 

Graciano: Nëse nuk del në finale sot dhe nëse del të shtunën, është e njëjta pyetje për të gjithë se nuk më pëlqejnë diferencimet.

Juli: A do më vinte keq? Po patjetër. Jam futur për t’a fituar këtë lojë, jo për të shkuar deri në finale. Do më vinte keq, pse t’a fsheh? Nuk e fsheh dot.

Graciano: A mendon se do të penalizojë grupimi që ke bërë? Edhe që është i pranuar nga goja jote.

Juli: Cili grupim? Do më penalizojë kjo? Unë nuk kam pasur grupim.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58469 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE