Hap konkurs për të dashur të ri por refuzon 5000 oferta, e reja nga Britania tregon se çfarë kërkon nga një mashkull!

vovalbania June 20, 2024 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Hap konkurs për të dashur të ri por refuzon 5000 oferta, e reja nga Britania tregon se çfarë kërkon nga një mashkull!

E reja nga Britania Vera Dijkmans shpalli një konkurs për të dashur dhe theksoi se po pranonte aplikime nga burra të interesuar. Biografitë filluan t’i vinin shpejt në adresë, por bukuroshja është ende beqare. Banorja e Londrës pretendon se deri më tani ka refuzuar 5000 oferta dhe mediat zbuluan se cilat pyetje ishin në pyetësorin e saj.

Vajza tregon se nga të gjithë meshkujt, përfshirë një personazh të famshëm, ka zgjedhur vetëm tre. “Pasi kalova mijëra aplikime, zgjodha tre burra dhe shkova në një takim me ta. Megjithatë jam vetëm”-ka thënë ajo. Britanikja tregon se pavarësisht rezultatit zhgënjyes, eksperimenti rezultoi i suksesshëm, sepse e kuptoi se çfarë mashkulli kërkonte dhe në të njëjtën kohë shmangu situatat e pakëndshme në aplikacionet e takimeve.

Vera thotë se një mashkull duhet të jetë me humor, të ketë shije të mirë në muzikë dhe të jetë në gjendje të fitojë para. Ajo gjithashtu do të donte të gjente dikë që i pëlqen karikaturat. “Kërkimi për të dashurin vazhdon. Unë jam shumë selektive dhe kërkoj një djalë pothuajse perfekt. Besoj se nuk duhet të bëj kompromise, sepse më mirë të jem vetëm sesa me njeriun e gabuar”-përfundoi ajo.

Këtu janë dhjetë pyetjet më të rëndësishme që kandidatët duhet t’i përgjigjen në mënyrë që Vera të marrë parasysh aplikimin e tyre:

1. A ju pëlqejnë fëmijët?

2. Dëshironi fëmijë?

3. Aktualisht jeni i martuar apo keni një të dashur?

4. A punoni?

5. A jetoni me prindërit tuaj?

6. A keni një makinë?

7. A keni X?

8. A do të më lejonit të shikoja në dollapët tuaj?

9. A është në rregull t’u vardisesh shoqeve të mia?

10. A ju pëlqen ta shikoni filmin “Avatar”?

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58477 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE