“Një nga majmunët u përpoq të vidhte varësen e floririt…”/Zhaklina Gjolla ndan eksperiencën e saj në Bali!

vovalbania June 25, 2024 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Një nga majmunët u përpoq të vidhte varësen e floririt…”/Zhaklina Gjolla ndan eksperiencën e saj në Bali!

E ftuar në “Live from Tirana” ishte gazetarja Zhaklina Gjolla për të folur rreth destinacionit të saj të fundit të pushimeve, Indonezia. E mirënjohur për natyrën dhe ishujt e saj, shumë shqiptarë nuk do ta preferonin si destinacion pushimesh prej distancës së largët, një opinion që ndoshta duhet rikonsideruar. Çfarë duhet të dimë dhe kemi parasysh për të?

Jerida Sakaj
Klei Gërmenji
Zhaklina Gjolla
Dj Wizii

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58473 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE