“Takimin me Vilianin ja kanë imponuar”, Eni hedh akuza për zgjedhjen e Katerinës në Love Story

vovalbania March 24, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Takimin me Vilianin ja kanë imponuar”, Eni hedh akuza për zgjedhjen e Katerinës në Love Story

Talk show me 4 personazhet kryesorë të spektaklit “LoveStory”, si dhe konkurentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love Story”.

Autore Ilda Lumani, nën prezantimin e Eni Shehu dhe me praninë e dy opinionisteve, Zhaklina Lekatari dhe Xhensila Pere.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42274 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE