Ju njohim me 3 përditësimet e reja të WhatsApp!

vovalbania August 10, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ju njohim me 3 përditësimet e reja të WhatsApp!

Mark Zuckerberg, CEO i Meta, ka njoftuar së fundmi tre lajme të rëndësishme për WhatsApp që do të forcojnë privatësinë e përdoruesve. Ju mund të dilni nga grupet pa i njoftuar pjesëmarrësit, vetëm administratorët do ta dinë, të vendosni se kush mund të shohë kur jeni në linjë dhe të parandaloni screenshot të mesazheve që mund të shihen vetëm një herë.

“Karakteristika të reja të privatësisë janë në rrugën e WhatsApp,”- shkroi Zuckerberg në Facebook. Dhe pasi renditi tre veçoritë e reja, ai shtoi:

Ne do të vazhdojmë të krijojmë mënyra të reja për të mbrojtur mesazhet tuaja dhe për t’i mbajtur ato private dhe të sigurta si në bisedat ballë për ballë.

Përditësimet e reja do të fillojnë të dalin këtë muaj. Ndërkaq, nuk është e vështirë të kesh akses në lajme sot, interneti dhe ndërthurja e mediave sociale me ngjarje të rëndësishme mbarëbotërore e ka bërë pothuajse të pamundur të jetosh nën një shkëmb. Por gjetja e një burimi të besueshëm me një ndalesë për t’u përfshirë me lajmet mund të jetë disi një sfidë.

Madje jo vetëm për marrjen e lajmeve, por në një botë si kjo e sotmja ku teknologjia është e përhapur kudo në jetët tona, aplikacionet e ndryshme sociale ndër të tjera, na ndihmojnë të argëtohemi, të ndërveprojmë, të komunikojmë me njëri-tjetrin e shumë të tjera. Në sondazhin e fundit të TAR, shqiptarët janë pyetur se cilat nga aplikacionet përdorin më shumë ata dhe zbuloni përgjigjet duke klikuar në këtë link. 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41792 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE