Njëra politikane dhe tjetra moderatore e njohur! Ku po i kalojnë pushimet motrat Bregu (FOTO)

vovalbania August 24, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Njëra politikane dhe tjetra moderatore e njohur! Ku po i kalojnë pushimet motrat Bregu (FOTO)

Ato janë gra në karrierë, njëra politikane dhe njëra moderatore e njohur, por që është larguar nga ekrani rreth 5 vite më parë.

Po flasim për Ornela dhe Majlinda Bregun të cilat pavarësisht angazhimeve kanë treguar se gjejnë gjithnjë kohë për njëra-tjerën, së bashku me motrën e tyre të tretë, Rovenën që nuk e ka bërë asnjëherë profilin e saj publik.

Njëra politikane dhe tjetra moderatore e njohur! Jetojnë në vende

Së fundmi Majlinda ka ndarë një foto, teksa tregon se po kalon pushimet me Rovenën në Sarandë, të ulura të dya në shkallë.

Njëra politikane dhe tjetra moderatore e njohur! Jetojnë në vende

“Nga ato muhabetet mes motrash”, shrkuan Majlinda, por Ornela nuk ka munguar me një koment: “Aty me ju”, shkruan ajo.

Njëra politikane dhe tjetra moderatore e njohur! Jetojnë në vende

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE