Universiteti në Teksas tani ofron kursin e studimit mbi këngët e Taylor Swift!

vovalbania August 26, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Universiteti në Teksas tani ofron kursin e studimit mbi këngët e Taylor Swift!

Një kurs shkrimi i këngëve, i bazuar në punën e Taylor Swift, do të ofrohet në Universitetin e Teksasit në Austin, me albume të tilla si, “Red” dhe “Evermore” në planprogram. 32-vjeçarja ka shkruar mbi 50 këngë që nga fëmijëria e saj dhe tani libri i këngëve të saj do të lexohet së bashku me klasikët si Geoffrey Chaucer, William Shakespeare dhe Samuel Taylor Coleridge në universitet dhe do të përpiqet të prezantojë leximin kritik letrar dhe metodat e kërkimit të aftësive bazë për punë në letërsinë angleze dhe disiplina të tjera të shkencave humane te studentët. Një përshkrim në faqen e internetit të universitetit thotë:

Duke u fokusuar në muzikën e Swift dhe kontekstet kulturore në të cilat ndodhen ajo dhe karriera e saj, ne do të shqyrtojmë kornizat për të kuptuar punën e saj, si forma poetike, stili dhe historia midis çështjeve të ndryshme dhe teorike, ndërsa praktikojmë leximin e ngushtë dhe të thelluar, vlerësimin e burimeve dytësore dhe ndërtimin e argumenteve të forta.

Lajmet për kursin e shkrimit të këngëve vijnë vetëm disa muaj pasi autorja e hitit “Shake It Off” mori një titull nderi nga Universiteti i New York pasi u rikonfirmua nga kolegji si “një nga artistet më të famshme të brezit të saj”. Ndërkohë, një universitet i veçantë në Teksas njoftoi në korrik se një kurs i titulluar “Harry Styles dhe Kulti i të famshmëve: Identiteti, Interneti dhe Kultura Pop Evropiane”, do të ofrohet nga viti 2023 dhe do të bazohet rreth këngëtares.

Rikujtojmë se, këngëtarja e njohur Taylor Swift u përpoq të kalonte pa u vënë re ndërsa zbriste nga një avion privat muajin e kaluar, vetëm disa javë para se të përballej me reagime të ashpra sepse u shpall personazhi i famshëm me emetimin më të madh të karbonit nga avionët privatë. Paparazzi e kapi këngëtaren 32-vjeçare duke u fshehur pas një çadre ndërsa po zbriste në aeroportin Hollywood Burbank më 5 korrik.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE