Komedianët e njohur, Tiffany Haddish dhe Aries Spears akuzohen për abuzim seksual ndaj fëmijëve!

vovalbania September 03, 2022 0 koment 3 Mund të lexoni në minuta.
Komedianët e njohur, Tiffany Haddish dhe Aries Spears akuzohen për abuzim seksual ndaj fëmijëve!

Komedianët e njohur, Tiffany Haddish dhe Aries Spears janë akuzuar për abuzim seksual të fëmijëve në një padi të re të ngritur këtë javë. Në padinë, të raportuar për herë të parë nga ‘Daily Beast’ të enjten, dy paditës anonimë akuzojnë aktorët e humorit se i rekrutuan ata për të kryer akte të pahijshme të natyrës seksuale për skeçe komedi që u filmuan në 2013 dhe 2014.

Paditësit, të quajtur në padi si John dhe Jane Doe, ishin përkatësisht 7 dhe 14 vjeç në kohën e incidenteve të supozuara. Padia citon tetë ankesa kundër Haddish dhe Spears, përkatësisht shkaktim i qëllimshëm i shqetësimit emocional, neglizhencës së rëndë, mbikëqyrjes neglizhente, shkeljes së detyrës fiduciare, mashtrimit konstruktiv, dhunës seksuale, ngacmimit seksual dhe abuzimit seksual të një të mituri.

Sipas padisë, dy viktimat e supozuara janë fëmijët e një prej ish-mikeshave të Haddish. Ankesa pretendon se Haddish e solli Jane Doe në një studio të Hollywoodit për të filmuar një video “sugjestive seksuale” në të cilën komedianët i kërkuan asaj të shikonte një video ku shfaqej një grup grash duke ngrënë një sanduiç dhe “rënkime dhe duke bërë zhurma seksuale ndërsa të dyja hanin sanduiçin në një mënyrë që simulonte aktin”.

Paditësi pretendon se Spears më pas i tha Jane Doe se ai donte që ajo të imitonte atë që kishte parë në ekran, duke përfshirë zhurmat pikërisht si ato që kishte dëgjuar gjatë gjithë videos. Haddish më pas dyshohet se i tregoi Jane Doe se si të vepronte duke përfshirë lëvizjet, zhurmat, rënkimet dhe rënkimet. Kur skena mbaroi, paditësi pretendon se Haddish i ka paguar 100 dollarë dhe e ka dërguar në shtëpi. Paditësi nuk foli kurrë për përvojën.

Një vit më vonë, në 2014, Haddish kontaktoi nënën për të filmuar një video tjetër, këtë herë me djalin e saj 7-vjeçar. Videoja ishte një skenë komedi i titulluar “Përmes syve të një pedofili”. Padia pretendon se John ishte zhveshur “deri në të brendshme” dhe se video tregon Spears “duke peshuar mbi fëmijën 7-vjeçar dhe duke e ngacmuar atë gjatë gjithë videos”. Gjithashtu, paditësit pretendojnë se Haddish ka qenë e pranishëm gjatë xhirimeve të videos. Pasi përfunduan xhirimet, thuhet në padi, John “thirri nënën e tij duke qarë, duke thënë se nuk donte të filmonte më”.

Nëna tha se ajo kurrë nuk ishte në dijeni të asaj që ishte filmuar deri katër vjet më vonë në vitin 2018, kur mori një alarm nga faqja e lajmeve të famshëm Bossip, e cila iu referua video, “Mendja e një pedofili”, që shfaqte John. Fillimisht, pretendohet në padi, Haddish mohoi të kishte njohuri për videon, por më pas tha se pamjet ishin thjesht “komedi e errët”. Jane Doe, tani 22 vjeçe, pretendon se trauma nga incidenti e ka penguar atë të takohet.

Sa i përket Jonit, padia pretendon se ai ka “zhvilluar një çrregullim social, depresion dhe ankth” dhe se ai jeton me frikën se mos shikohet dhe regjistrohet. Padia pretendon gjithashtu se në korrik 2018, nëna e paditësve u përpoq të angazhohej në një marrëveshje me Spears në lidhje me videon e John. Marrëveshja, sipas padisë, deklaronte se në këmbim të 15,000 dollarëve, nëna e Jonit duhej të “të pajtohej me Spears për atë që i bëri Doe”.

Paditësit pretendojnë se marrëveshja e zgjidhjes “nuk ka efekt ligjor detyrues”, pasi Haddish nuk u identifikua si palë. Ankesa pretendon se Haddish “insinuoi se ajo nuk donte asnjë pjesë të marrëveshjes së zgjidhjes së Spears me tekst”. Ankesa gjithashtu pretendon se vëllai dhe motra nuk kishin asnjë kujdestar të pranishëm për të përfaqësuar interesat e tyre si të mitur në atë kohë. Paditësit po kërkojnë dëmshpërblim dhe kanë paraqitur kërkesë për gjykim me juri. Deri tani, as Tiffany Haddish dhe as Aries Spears nuk kanë bërë ndonjë koment në lidhje me akuzat.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58383 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE