Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur fliste Berisha (FOTO)

vovalbania April 17, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur fliste Berisha (FOTO)

Hapja e fushatës elektorale në “Air Albania” ka rezultuar në një autogol të madh për Sali Berishën dhe Ilir Metën.

Kjo, jo vetëm se nuk e mbushën dot, por kur morën fjalën ata, stadiumi pothuajse u boshatis.

Ndaj dhe në rrjetet sociale ka nisur humori.

Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur  Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kurPlasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur Plasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kurPlasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kurPlasin gallata në rrjet, zbulohet arsyeja pse stadiumi dukej bosh kur

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47619 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE