“Je fundërrinë …”, plas mes Luizit dhe Deas: Vajte 40-vjeç dhe se di kush je

vovalbania April 20, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Je fundërrinë …”, plas mes Luizit dhe Deas: Vajte 40-vjeç dhe se di kush je

Luizi ka nisur fushatën në të gjithë shtëpinë, teksa po i nxitë banorët të mos i flasin Efit.

Duket se jo gjithçka ka shkuar siç duhet sepse ka hasur në rezistencën e disa prej anorëve të tjerë.

Nisur nga kjo Luizi i ka konsideruar banorët si njerëz pa karakter dhe çapaçula.

Pas këtyre akuzave nuk ka munguar dhe përgjigja e Deas.

Pjesë nga biseda:

Luizi: O njerëz pa karakter, o çapaçula

Dea: Ti njëherë që flet për karkater nuk e di

Luizi: Ti je e fundit, ti je fundërrina

Dea: Kur flet ti për karakter mos ngelt njeri në këtë planet. Ti nuk di akoma kush je, vajte 40 vjeç.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE