Zbulohet dhurata që Mbreti Charles i bëri Camillës para kurorëzimit të tij

vovalbania April 22, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Zbulohet dhurata që Mbreti Charles i bëri Camillës para kurorëzimit të tij

Mbreti Charles i dha gruas së tij, Camilla, një dhuratë vetëm disa javë përpara ceremonisë së tyre të përbashkët të kurorëzimit në Westminster Abbey më 6 maj. Monarku 75-vjeçar i dhuroi Camilla-s një stemë të re, zbuloi Kolegji i Armëve në buletinin e tij të prillit.

Për herë të parë, krahët janë përditësuar me Kurorën e Monarkut, së bashku me mburojën e përditësuar të Mbretit Charles në të majtë, ndërsa mburoja e djathtë tregon krahët e Major Sand, duke pasqyruar anën e familjes së babait të Camilla, Bruce Sand.

Mburoja është e rrethuar nga “Mbështetësi i luanit mbretëror” nga krahët e Charles në të majtë dhe një derr nga krahët e Major Sand në të djathtë.

Djali i Camilla së fundmi foli për nënën e tij, duke thënë: “Mendoj se po bëjnë mrekulli. Mendoj se Mbreti Charles është një njeri i mirë, i sjellshëm dhe inteligjent, i cili kujdeset thellësisht për rolet e tij, ndërsa mban një qëndrim për vendosjen e Camilla nga Harry”.

Pak më parë u bë e ditur se kurora që do të mbante Camilla, e cila i përkiste Mbretëreshës Mari, do të rivendoset me diamantet Cullinan, të cilat ishin pjesë e koleksionit personal të bizhuterive të Mbretëreshës Elizabeth dhe shpesh mbaheshin si karfica.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47105 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE