Plas sherri në qendrën e votimit/ Sekretari në Durrës largohet me vulën me vete dhe…

vovalbania May 14, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Plas sherri në qendrën e votimit/ Sekretari në Durrës largohet me vulën me vete dhe…

Në një shkollë afër Spitallës është ndërprerë votimi pas një incidenti në ambientet e jashtme.

Ka pasur një sherr ndërmjet mbështetësve të dy forcave politike në korridor dhe sekretari që përfaqëson forcën “Bashkë Fitojmë” ka marrë vulën dhe është larguar çfarë ka bërë të ndërpritej votimi për 30 minuta.

“Pas sherrit që ndodhi në korridor, nga frika u larguan njerëzit, unë nuk u largova isha në oborr.”- tha sekretari.

Policia ka rrethuar zonën për të monitoruar dhe parandaluar sherre të tjera. Sherri i ndodhur ka qenë jo i përmasave të vogla, ku dy palët janë qëlluar me grushte.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47099 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE