Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

vovalbania August 01, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Mbretëria e Bashkuar këtë javë kryesohet nga këto ‘top 5’ këngë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare.

Në “Lancio” e marta i përket 5 hiteve muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar. Klasifikimi i kësaj jave vjen me disa ndryshime. Për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme të 5 këngëve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar!

5.J Hus – Who Told You ft. Drake

4.Taylor Swift – Cruel Summer

3.정국 (Jung Kook) ‘Seven (feat. Latto)’

2.Olivia Rodrigo – vampire 

1.Central Cee x Dave – Sprinter

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32608 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE