10 gjëra të tmerrshme që ndodhin në Shqipëri!

vovalbania November 20, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
10 gjëra të tmerrshme që ndodhin në Shqipëri!

Dita e hënë nuk mund të quhet e plotë kurrësesi pa emisionin e Top Albania Radio-s “Sot Nuk Është e Hënë” me komentet më interesante dhe tema të trajtuara nga Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu. Koloreto Cukali Blerina Shehu Valerio Lundini Dj Roi

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58056 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE