Këto janë aplikacionet që ”hanë” më shumë bateri në celularin tonë

vovalbania February 22, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këto janë aplikacionet që ”hanë” më shumë bateri në celularin tonë

Jetojmë në një epokë ku rrjetet sociale janë tërësisht pjesë e jetës sonë të përditshme. Instagram, Facebook, TikTok dhe shumë aplikacione të tjera janë ato që identifikohemi herë pas here për të kontrolluar njoftimet tona.

Megjithatë, ajo që mund të keni vënë re është se bateria e celularit tuaj mbaron shpejt dhe ju duhet ta karikoni celularin një ose dy herë në ditë.

Aplikacionet që shkarkojnë baterinë

Dy fajtorët më të mëdhenj për uljen e shiritit të baterisë janë Instagram dhe Facebook. Pasohet nga TikTok, Twitter dhe Snapchat. Sipas PC Mag, aplikacionet e mësipërme përdorin njëkohësisht 11 funksione të ndryshme telefoni që funksionojnë në sfond sa herë që aplikacioni hapet.

Si të siguroni jetëgjatësi më të gjatë të baterisë

Përveç zbehjes, mund të fikni WiFi nëse nuk ju nevojitet. Përveç kësaj, çaktivizimi i njoftimeve nga aplikacionet tuaja të preferuara është një tjetër truk që do të sigurojë jetëgjatësi më të gjatë të baterisë për telefonin tuaj.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55520 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE