Shën Valentini po afron, buzëkuqët më të mirë do t’ju ndihmojnë në pikën më të fortë të pamjes suaj

vovalbania February 22, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Shën Valentini po afron, buzëkuqët më të mirë do t’ju ndihmojnë në pikën më të fortë të pamjes suaj

Dita e Shën Valentinit po afron dhe ne kemi një arsye tjetër për të shtuar buzëkuqin e kuq perfekt në çantën tonë, pavarësisht nëse planifikojmë një mbrëmje takimi me të dashurin ose një shëtitje me miqtë. Buzëkuqi i kuq konsiderohet arma më e përjetshme e joshjes, një lëvizje mat që mund të rrisë vetëbesimin. Në fund të fundit, historia e tij është e lidhur pazgjidhshmërisht me fuqizimin e femrës.

Në fillim të shekullit të 20-të, Sufrazet mbanin buzëkuq të kuq ndërsa luftonin për të drejtat e grave. Coco Chanel deklaroi se një grua që ndihet e trishtuar, duhet vetëm të mbajë buzëkuq të kuq. Në kohët moderne shohim politikanen dhe aktivisten amerikane Alexandria Ocasio-Cortez të veshur me buzëkuq të kuq, duke thyer rregullat në jetën politike.

Buzëkuqi i kuq ka sekretet e tij për tu aplikuar siç duhet dhe të zgjasë nga mëngjesi në mbrëmje. Parisienet vendosin buzëkuq të kuq çdo ditë, si përforcues humori, prandaj kemi mbledhur këshillat e tyre të bukurisë për të aplikuar buzëkuqin e kuq “à la Parisienne”.

“Është më e lehtë të aplikosh buzëkuqin me gojën mbyllur. Mjafton të ndiqni formën natyrale të buzëve tuaja, duke i mbajtur ato së bashku”.

“Aplikoni buzëkuqin në buzë, për një rezultat më natyral”.

“Nëse keni buzë të holla, aplikoni buzëkuq pa laps dhe theksoni këndet me një truk të thjeshtë. Vendosni buzëkuqin në cep të buzëve dhe hapini e mbyllini. Rezultati është i guximshëm dhe jo modest”.

“Preferoj ta aplikoj buzëkuqin me gishta dhe jo direkt në buzë”.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41792 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE