Bëri bujë deklarata e tij në media ku u përfshi edhe gruaja e balerinit! Ilir Shaqiri reagon për herë të parë për mesazhin e fortë të Oni Punstinës!

vovalbania February 23, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Bëri bujë deklarata e tij në media ku u përfshi edhe gruaja e balerinit! Ilir Shaqiri reagon për herë të parë për mesazhin e fortë të Oni Punstinës!

Disa ditë më parë një deklaratë e Oni Pustinës drejt Ilir Shaqirit bëri shumë bujë në media dhe rrjete sociale, ku Pustina u shpreh se ka qenë gjithmonë “nën hijen e Kledi Kadiut”. Një përgjigje Oni Postinës i ktheu edhe bashkeshortja e Ilirit.
Një përgjigje e drejtpërdrejtë ka ardhur ditën e djeshme nga Ilir Shaqiri. Balerini ka qenë i ftuar në “Ftesë në 5” ku ka folur gjatë lidhur me të gjithë eksperiencën dhe dinamikat që kanë ndodhur brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Ilir Shaqiri ka reaguar për herë të parë për këtë deklaratë duke thënë se nuk është dakord me të sepse secili ka objektivat e veta në jetë.

“Më erdhën disa fjalë në vesh. Kledi dhe Iliri kanë qenë ata që e kan çuar suksesin e Shqipërisë në Itali. Nuk jam dakord me deklaratën e tij sepse secili ka objektivat e veta në jetë. Në momentin që realizon këto objektiva nuk ke pse shikon pjatën e tjetrit. Unë realizoj atë që dua te realizoj dhe jam shumë ne rrëgull me veten time.

Unë nuk kam patur probleme me Onin që prej kontakteve tona të fundit të asaj kohe dhe nuk kemi patur lidhje. Unë e kam njohur atë për shkak të një kolegu dhe kam mbajtur kujtime të shumta.

Ai është keqkuptuar nga një bisedë e imja me Arditin që kam treguar një histori që ka ndodhur me të por pa përmendur emra. Më vjen shumë keq që është keqkuptuar.”

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE