“Kjo qe protesta ime e vogël” Gazetarja e njohur del në TV pa grim fare, jep mesazhin e fortë

vovalbania March 04, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Kjo qe protesta ime e vogël” Gazetarja e njohur del në TV pa grim fare, jep mesazhin e fortë

Gazetarja Genta Hodo ka vendosur që të bëjë një dalje ndryshe në ekran.

Ajo protestoi në mënyrën e saj, duke guxuar që të dalë me asnjë pikë grimi në fytyrë.

“E ftuar në ‘Friend Zone’ në ABC, vendosa të dal pa makeup fare. Nuk po përpiqem të tregoj ndonjë farë guximi: Tani që flasim, ka fëmijë që shkojnë në lu ftë. Megjithatë, me gjithë çështjet më të rëndësishme, unë e di se shoqëria prapë e gjen mënyrën të fokusohet tek sipërfaqësorja, sidomos kur bëhet fjalë për gratë.

Këtë e tregoi edhe reagimi në rrjetet sociale kur panë se Miss Ukraina shkoi në luftë. Prandaj, duke parë gjithë çfarë po ndodh, dhe pikërisht sepse bota ka çështje më të rëndësishme, kjo qe protesta ime e vogël”, shkroi Genta duke dhënë një mesazh të fortë.

Gazetarja e njohur shqiptare del në TV pa grim fare dhe ka një mesazh

Gazetarja e njohur shqiptare del në TV pa grim fare dhe ka një mesazh

Gazetarja e njohur shqiptare del në TV pa grim fare dhe ka një mesazh

Gazetarja e njohur shqiptare del në TV pa grim fare dhe ka një mesazh

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54530 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE