Zajmina Vasjari merr dhuraten e vecante nga e vogla e saj!

vovalbania March 09, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Zajmina Vasjari merr dhuraten e vecante nga e vogla e saj!

Zajmina Vasjari eshte ne pritje te femijes se dyte, nderkohe qe vajza e saj Khloe ka vendosur ti bej nje dhurate.

Ajo ka bere nje pikture, te cilen Zajmina e ka publikuar ne Instagram dhe perbri shkruan:

”Vizatimi me i bukur ne bote! Kjo jam une e vizatuar nga Khloe, ne koke kam nje kurore sepse jam nje princeshe!”

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52599 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE