Italia për këtë javë kryesohet nga këto 5 albume!

vovalbania March 24, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Italia për këtë javë kryesohet nga këto 5 albume!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio përmendim “Lancio”, emisionin radiofonik që promovon muzikën ndërkombëtare dhe atë shqiptare. Nën moderimin e Albana Ruçi, ky emision ka për detyrë vetëm t’ju informojë rreth muzikës së mirë dhe t’ju argëtojë sa më shumë.

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë albume shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyer në Itali. Më poshtë, ndiqni klasifikimin e këtyre pesë albumeve që qëndrojnë në krye të klasifikimit, teksa disa prej tyre janë hyrje të reja, e disa janë për të disatën herë në këtë klasifikim.

5. MARRACASH – NOI, LORO, GLI ALTRI

4.TOMMASO PARADISO – SPACE COWBOY

3.BLANCO- BLU CELESTE

2.RKOMI – TAXI DRIVER

1.IRAMA – IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42379 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE