Putin në Lushnje!

vovalbania August 05, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Putin në Lushnje!

Ka ardhur Putin në Lushnje! Shijojeni këtë video të punuar me shumë kujdes nga Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli dhe Ksanti Hysenlliu.

Elios Shuli
Stenaldo Mëhilli
Ksanti Hysenlliu
Dj Saix

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58382 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE