Mjafton të flini gjumë si “profesionist” dhe keni fituar vendin e punës!

vovalbania August 09, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Mjafton të flini gjumë si “profesionist” dhe keni fituar vendin e punës!

Një kompani dyshekësh me bazë në New York po kërkon persona që flenë gjumë si “profesionist”. Ata do të paguhen për dremitjen dhe dokumentimin e përvojës në mediat sociale. Casper, një firmë dysheku e themeluar në vitin 2014, tha në faqen e saj të internetit se po punëson “Casper Sleepers” të gatshëm të dremisin në dyqanet dhe në mjedise të papritura në botë.

Kandidatët e zgjedhur do të dokumentojnë përvojat e tyre të gjumit në mediat sociale. Lista thotë se kandidatët idealë duhet të kenë aftësi të jashtëzakonshme për të fjetur, dëshirë për të fjetur sa më shumë që të jetë e mundur dhe një aftësi për të fjetur në çdo vend. Ndërkaq, aplikimet pranohen deri më 11 Gusht.

Siç të gjithë e dimë, gjumi është një pjesë thelbësore e jetës sonë të përditshme. Megjithatë, shumë herë nuk i japim rëndësinë që meriton. Nëse nuk keni fjetur mjaftueshëm mirë, mëngjesin tjetër do të zgjoheni me humor të keq. Do të shfaqet në lëkurën tuaj. Nuk do arrini të performoni në punë dhe në përgjithësi e gjithë dita do ju prishet. Këshilla për të fjetur më mirë është një: Bëjeni lakuriq! Një nga mënyrat për të përmirësuar cilësinë e gjumit është të hiqni rrobat. Flini lakuriq për të fjetur më mirë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55508 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE