Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!

vovalbania August 11, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!

I ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë gazetari Artion Vreto, i cili ka dhe një biznes të tijin në jugun e Shqipërisë. Ai ka diskutuar më shumë lidhur se si paraqitet sot situata turistike në jug dhe çfarë ka ndikuar në ‘zbrazjen’ e plazheve…

Albana Ruçi
Elios Shuli
Artion Vreto
Danko Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54529 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE