Jeni larg me pushime? Mënyra e thjeshtë dhe e zgjuar për të ujitur bimët tuaja

vovalbania August 13, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Jeni larg me pushime? Mënyra e thjeshtë dhe e zgjuar për të ujitur bimët tuaja

Gjithmonë para se të shkoj me pushime, çështja e ujitjes së bimëve të brendshme është shqetësimi im më i madh. Me bimët e jashtme, problemi është zgjidhur prej vitesh. Zgjidhja është një. “Lotimi automatik”. Nëse nuk e keni, ju rekomandoj ta instaloni menjëherë. Do të mërziteni njëherë e përgjithmonë.

Vetëm pse besoj se bimët kanë nevoja të ndryshme për ujë dhe nuk mund të jenë të gjitha bashkë automatikisht, rregulloni me shumë kujdes kohën e ujitjes dhe rrjedhën e ujit në grykë që të mos keni surpriza të pakëndshme dhe sigurisht mos harroni të ndërroni baterinë një herë në vit.

Tani le të shohim se çfarë do të bëni me bimët e brendshme. Rregulli i përgjithshëm është se shumica e tyre mund të përballojnë një javë pa ujë. Ujitini të gjitha shumë mirë pak para se të largoheni dhe kur të ktheheni do t’ju presin me padurim për një banjë të freskët. Për aq sa është e mundur, lini një dritare të hapur për qarkullimin e ajrit.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55497 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE