Lëreni pak egon mënjanë, ja disa nga gjërat që nuk duhet t’ia fshihni partnerit tuaj!

vovalbania August 13, 2022 0 koment 2 Mund të lexoni në minuta.
Lëreni pak egon mënjanë, ja disa nga gjërat që nuk duhet t’ia fshihni partnerit tuaj!

Të kesh një marrëdhënie të qëndrueshme do të thotë të heqësh dorë nga disa gjëra, si egoja jote. Duhet ta lini mënjanë për të lënë vend për gjërat që në të vërtetë kanë rëndësi në jetë dhe që dëshironi t’i ndani me partnerin tuaj. Pra, ja çfarë duhet të bëni nëse dëshironi të ruani një marrëdhënie të qëndrueshme me partnerin tuaj, në të cilën nuk do ta bëni atë të ndihet keq apo i padashur.

1.Planet tuaja për të ardhmen

Partneri juaj tani është pjesë e jetës suaj, kështu që ai ka të drejtë të dijë se çfarë planesh keni për të ardhmen. Nëse keni qasje krejtësisht të ndryshme ndaj jetës dhe të ardhmes, atëherë si do ta krijoni atë të ardhme së bashku?

2.Financat tuaja

Kjo është diçka që çdo çift duhet ta diskutojë. Shumica e çifteve kur hyjnë në martesë, konfliktohet për shkak të parave dhe nuk besojmë se ju doni që kjo të ndodhë?!

3.Çështjet tuaja personale

Ju nuk ndaloni së qeni individ vetëm sepse jeni në një lidhje tani, kështu që mos veproni si ju. Ju keni probleme dhe partneri juaj duhet të dijë për to, edhe nëse nuk mund t’ju ndihmojë, ai mund t’ju japë mbështetje dhe ndonjëherë kjo është gjithçka që ju duhet.

4.Çfarë prisni

Nëse keni pritshmëri joreale nga partneri juaj, ai duhet të dijë për këtë. Ata duhet të jenë në gjendje të përballen me ju dhe pritshmëritë tuaja dhe ju duhet të jeni në gjendje t’i shihni ato në dritën e vërtetë dhe jo vetëm të krijoni një iluzion rreth tyre në kokën tuaj.

5.Kufijtë dhe përjashtimet e përcaktuara

Nëse nuk ju pëlqen një sjellje e caktuar, vendosni një kufi! Bëni përjashtime për gjithçka që mund të toleroni. Por mos prisni që ata të dinë se çfarë ju pëlqen dhe çfarë nuk ju pëlqen si parazgjedhje, sepse gjërat nuk funksionojnë kështu. Ju duhet të jeni në gjendje të komunikoni me partnerin tuaj në një mënyrë të shëndetshme dhe të shihni se çfarë ndjejnë dhe sa larg janë të gatshëm të shkojnë gjithashtu.

Ndërkaq, shumë vajza ëndërrojnë ditën kur partneri i tyre do t’i propozojë për martesë dhe e imagjinojnë atë moment si ngjarjen më magjike në jetën e tyre. Zakonisht propozimi i shumëpritur vjen në momentin kur më së paku pritet dhe kur as që mendohet. Nëse s’keni durim të prisni, ne do t’ju tregojmë disa shenja që vërtetojnë se ai ka në plan të propozojë së shpejti.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42274 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE