Zbuloni disa nga sugjerimet e Edit dhe Artës për filmat që duhet të ndiqni ditët në vijim!

vovalbania August 13, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Zbuloni disa nga sugjerimet e Edit dhe Artës për filmat që duhet të ndiqni ditët në vijim!

Programi “At The Movies” transmetoi sot episodin e fundit të këtij sezoni në radio. E nuk kishte si të mungonin dhe sugjerimet e filmave apo serialeve që ia vlejnë të shihen patjetër nga Edi dhe Arta…

Arta Sinamti
Edi Hallaçi
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58051 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE