Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Beyoncé, një ‘ringjallje’ në mbretërinë e muzikës…

Ajo është një perëndi…Ajo është një heroinë…Ajo mbijetoi gjithë ç’pat’ kaluar…Ajo është rilindur…Ajo jeton ndër alter-ego për të nxjerrë artin e saj për ata dhe ato…që frymojnë…jetojnë…rilindin. Le të jetë kjo motoja që përmbledh rikthimin e Beyoncé-s në mbretërinë e muzikës.

Elios Shuli
Saix Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE