Silvia Tabaku

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Silvia Tabaku

Silvia Tabaku ka lindur më 10 tetor 2002 në Tiranë. Aktualisht vazhdon studimet e larta për Drejtësi. Prej më shumë se 1 viti është bërë pjesë e stafit të Top Albania Radio-s. Ajo ka qenë e angazhuar në aktivitete të ndryshme kulturore ku është marrë me organizimin edhe me prezantimin e tyre. Dëshira dhe pasioni i saj i madh për radion e kanë ndihmuar që të sjellë shumë ide dhe projekte të reja ku ka qenë e gatshme për realizimin e tyre.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52594 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE