Libera Resulaj

vovalbania August 18, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Libera Resulaj

Libera Resulaj, gazetare web-i pranë Top Albania Radio-s dhe Gazeta Shqip. Pjesë e Top Media që prej 1 qershor 2022, në moshën 19-vjeçare. Vazhdon studimet Bachelor për Gazetari dhe Komunikim në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në Universitetin e Tiranës. Libera numëron mbi qindra artikuj lifestyle të prodhuara prej saj.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54530 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE