Si të jeni një grua e “zjarrtë” për bashkëshortin tuaj…

vovalbania August 30, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Si të jeni një grua e “zjarrtë” për bashkëshortin tuaj…

Askush nuk e ka mohuar se seksi është më shumë në tru, por fati ynë është që ky fakt nuk është gjithmonë gjë e keqe. Gjatë një akti seksual, trupi dhe truri komunikojnë më shumë dhe më mirë me njëri-tjetrin. Ndërkaq, në këtë artikull ne do ju njohim me 5 mënyrat për ta kënaqur seksualisht burrin tuaj…

1.Niseni ju paralojën

Kur ishte hera e fundit që nisët seksin? Kur ju kurrë nuk dëshironi ta bëni atë, burri juaj mendon se ju thjesht po vazhdoni sepse ai e dëshiron atë dhe ai dëshiron të ndjejë se ju e dëshironi atë gjithashtu.

2.Jini aventuriere

Jini të gatshme të provoni gjithmonë diçka të re.

3.Dërgojini atij një tekst seksi

Ose i pëshpërit në vesh… Mendimi se ju e dëshironi atë do ta emocionojë. Dërgojini atij një mesazh në punë ose kur është me miqtë.

4.Thuaji atij çfarë dëshiron

Ne duhet t’i tregojmë atij se çfarë na bën të ndjehemi mirë. Në fund të fundit, ai nuk mund të lexojë mendjen tuaj. Jini të hapura dhe të sinqerta.

5.Vishuni bukur vetëm për të

Shtoni diçka të veçantë në veshjen tuaj. Imagjinata juaj është kufiri, por bëjeni për të. Shtoni disa pupla ose dantella për t’u dukur më seksi.

Rikujtojmë se trupi juaj ka një sërë zonash erogjene nga të cilat ju merrni kënaqësinë maksimale. Kur prekeni në këto zona, ndiheni sensuale. Zbulimi i këtyre zonave erogjene mund të jetë sekreti i jetës seksuale të lumtur dhe të mahnitshme. Ju mund ta drejtoni partnerin tuaj për t’ju kënaqur duke prekur ato pika të ëmbla gjatë seksit. Le të hedhim një vështrim në disa nga zonat më erogjene në trupin tuaj.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58383 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE